Vargavinter



Ja det har varit lite väl kallt nu ett par veckor tycker grisarna.  Tyson har klarat sig ganska bra, lite ishälta vid promenader men annars är han ganska van vid kylan. Sixten däremot tycker inte alls om att det är ner mot -20 grader. Det blir bara snabbt ut och kissa sen in igen och busa vidare.

Några dagars mildare väder har vi haft och då har vi tagit några promenader och Sixten börjar bli riktigt duktig på att gå i koppel. Det är lite tjurigt i början när han helst vill stanna hemma men när vi väl är påväg så går han så fint och lugnt brevid hela tiden.

Hoppas att det blir vår snart så vi kan ge oss ut på lite längre turer och njuta av solen och kanske ta en picknickkorg med oss.
Lite korv till killarna och kaffe till husse och matte.
Mat är nog Sixtens största passion här i livet och han har redan lärt sig att morfar är den man ska gå till när man vill ha något gott. Så nu är det tävling om vem som kommer in först hemma hos mormor och morfar, för den hinner oftast klämma i sig kattens mat innan matte är dum och ställer upp den på köksbänken :P

Men i övrigt så har Sixten och Tyson nu blivit bästa kompisar och om Tyson går ut på en lite längre promenad medan Sixten får stanna hemma och sova så är det full rulle hem från promenaden till skillnad från förut då han inte alls ville gå hem. Nu får man istället dra honom med sig i början på promenaden :)
Så det känns skönt att dom har hittat varandra så bra och även om Tyson är mycket större så är Sixten riktigt kaxig och kommer nog vara den som bossar framöver :P









Matvraket Sixten gnager mer än gärna på morötter, äpplen och mandariner. Han äter nog allt :P







Till och med Tyson kunde äta en morot nu när Sixten gjorde det :)







Mumsigt värre :)







Efter allt gnagande och bus så somnade sötnosarna :)















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback